Firmamız 2001 yılında toz boya satış ve teknik servis adıyla Konya’da KONYA STATİK BOYA VE KİMYEVİ MADDELER adıyla açılmıştır. Firmamız Toz boya fason boyahane açığını görüp 2003 yılında boyahane yatırımı yapmıştır. Gerek boyahane gerek sprey yüzey işlemleriyle uluslararası hizmet ve kalite standartlarında bir tesisi Konyalı hemşerilerimize sunmuştur. 2008 yılında Elektrik Panosu açığıyla ilgili fizibilite çalışması yapıp gerekli yatırımı Konya ya getirip, Pano üretimi ve lazer kesim ünitesini hizmetinize sunmuştur.2015 Yılında rack kabin imalatına başlanmıştır.

Üstün teknoloji ve yüksek kalite prensibi ile müşteri beklentilerini karşılamak için daima çalışacağız.Konusunda uzman ekibimizle Konya Statik Boya sizler için en iyisini üretmeye devam edecektir…

VİZYON

Konya Statik 10.000 m2 açık 6.800 m2 kapalı alanda 2001 yılı itibari statik Toz boya da tedarikçi firmalara fason üretimi ile hizmet vermektedir .

Geçen zaman içerisinde “SAC”a şekil vererek KAYZER markası ile ürün portföyüne Elektrik Kompanzasyon Elektronik Otomasyon Panoları yanı sıra Rack Kabinet ve Yangın Dolabını ekleyerek, yoluna devam etmektedir.

Konya Statik hizmet verdiği tüm sektörlerde uluslararası standartlara ve gelişim politikalarına önem vermiştir, en değerli başarı unsuru olarak da insan gücünü görmektedir.

2009 yılı itibariyle hidrojen gazı tesisi (azot) yatırımımız yapılmıştır. Bununla beraber boyama yaptığımız yüzeylerde boya homojen olup, portkallanma hataları sıfırlanmıştır. Ayrıca plastik boya kabini kullanımı ile daha kaliteli ve daha verimli boya uygulaması müşterilerimizin hizmetine sunulmuştur.

MİSYON

Müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde anlamak, yerine getirmek, müşteri ve çalışan memnuniyetinin sürekliliğini garanti altına almak.

Yüksek motivasyon ve başarı azmine sahip çalışanlarımızın eğitim yolu ile bireysel gelişimlerini arttırarak sürekli gelişmemize katılımlarını sağlamak ,

Partnerlerimiz ile birlikte iş birliği ve güven içerisinde çalışıp verimliliğimizi arttırmak ,

Müşterilerimizin memnuniyetini ve hizmet kalitemizi etkileyen tüm süreçleri teknolojik gelişimleri de takip ederek sürekli iyileştirmek ve geliştirmek ,

Tüm çalışanlarımızın birbirleri ile olan iş ilişkilerinde saygı ve güven ortamı yaratmak ,

Müşterilerimiz tarafından yazılı veya sözlü iletilen tüm öneri, talep ve şikayet gibi geri bildirimleri kayıt altına almak, incelemek ve çalışmakta olduğumuz ilgili pazarların tüketici kanun  yönetmelikleri çerçevesinde kalıcı çözüm sağlamak amacı ile azami gayreti göstermek.

Ticari ilişkilerde karşılıklı güven ve iş ahlakı önceliğimizdir.

Terminli işlerde zamanında ve söz verilen kalitede iş teslimi yapılır. Proje bazlı çözüm üretilir.

Yasal mevzuatlra uygun, çevresel etenleri dikkate alan bir firma ayrıcalığında çalışmaktayız.

ÇEVRE POLİTİKAMIZ

Kaliteli üretimin yanı sıra insan sağlığına ve çevreye karşı duyarlı olmayı da amaç edinmiş bulunmaktayız. Çevrenin kirlenmesine neden olan unsurları kontrol altına almak, azaltmak , önlemek , geri kazanılması mümkün olan atıkların tekrar değerlendirilmesini sağlamak, mümkün olmadığı durumda ise ilgili mevzuatlara uygun olarak atıkları bertaraf etmekteyiz.